• Oferty pracy dla osób niepełnosprawnych

Aktualne oferty pracy na Diru.pl!

Dedykowane oferty pracy dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.

Szczegóły… Włącz się!

Projekt internetowy Diru.pl!

Projekt internetowy znajdujący się pod adresem www.diru.pl powstał w kwietniu 2015 roku z myślą o połączeniu ze sobą pracodawców poszukujących specjalistów z różnych dziedzin z wykwalifikowanymi i wykształconymi pracownikami posiadającymi orzeczenie o niepełnosprawności.

Serwis z ofertami pracy dla osób niepełnosprawnych Diru.pl to unikatowe miejsce w polskim internecie, które stale rozwijamy dbając o jak najlepszą jakość usług.

Istotne informacje o serwisie Diru.pl

Oferty w serwisie Diru.pl skierowane są do 3 grup osób. Pierwszą grupą są specjaliści z orzeczeniem o niepełnosprawności, którzy mogą założyć konto a wraz z nim uzyskują możliwość wypełnienia swojego CV. Drugą grupą są pracodawcy oraz firmy rekrutujące, które mają możliwość dodania ofert pracy. Kolejną grupą osób są rekruterzy i headhunterzy, którzy mogą uzyskać dostęp do części serwisu, w której specjaliści publikują swoje CV. Dzięki temu proces rekrutacji jest o wiele łatwieszy i skuteczniejszy!

Kontakt z Fundacją OnOff

Włącz się! I dołącz do
grona tych, którzy zmieniają i inspirują!

Ty z nami a my dzięki Tobie dotrzemy do większego grona odbiorców i wspólnie rozwiążemy więcej problemów związanych z dostępem do otwartego rynku pracy oraz przejawów dyskryminacji wobec osób niepełnosprawnych.

Włącz się i wesprzyj kampanię! Rozwiązujemy problemy i inspirujemy. Wspieram kampanię >
Fundacja On Off

Fundacja On/Off – Właściciel serwisu internetowego Diru.pl